Всичко е готово административно за изграждането на Хълмовете на Плана

Въпреки че София има хубави квартали като Бояна, инфраструктурата там не е адекватно подготвена, а комбинацията от луксозни и стари къщи не добра. Това заяви президентът на двустранната търговската камара България - Израел Авиноам Катриели в ефира на "В развитие" с Вероника Денизова. Той коментира предстоящото изграждане на първия изцяло нов град в България от времето на Димитровград насам - Хълмовете на Плана заедно с мениджъра на проекта Емил Магриссо.

Проектът е изключително гъвкав, тъй като всеки краен клиент може да си избере къща, която да е от по-нисък стандарт, но и би могъл да направи по-голяма инвестиция в имота си, каза Магриссо. Също е много трудно да се каже отсега колко ще бъде неговата възвращаемост, защото, ако в момента има три хил. парцела, то може да има само две хил. къщи, добави той.

Човек, който иска да купи имот при нас, купува единствено земята, лаза Катриели. След това в период от 90 дни ще може да плати за инфраструктурата после ще може да избере дали да построи къщата си сам или да плати на нас да го направим, каза допълни той.

Вижте повече!