Почетни Членове

М-р Ген. Николай Крушков

М-р Ген. Николай Крушков

Maj. Gen. (Ret.), PhD

М-р Ген. Николай Крушков е член на борда на директорите на хранителният холдинг БЕЛЛА България АД. Г-н Крушков има 19-годишен опит в областта на националната сигурност на Република България, от които девет години на ръководна позиция. Той е награден от директорите на НАТО, НСБОП (Национална служба за борба с организираната престъпност), GDNP (Главна дирекция "Национална полиция"), ДАНС и двама министри на вътрешните работи. Специализирал е в САЩ, Австрия, Португалия, Естония, Ирландия, Израел.

Г-н Роберто Джераси

Г-н Роберто Джераси

Former Chairman of the Central Israeli Spiritual Council in Bulgaria

Г-н Роберто Джераси е съветник на министъра на образованието. Той е бивш председател на Централния израелски духовен съвет в България, член на управителния съвет на Световната конфедерация на еврейските Читалища и заместник-председател на Европейската асоциация на еврейските Читалища. Той е бивш заместник- директор за България и програмен директор за страните от бивша Югославия и Албания за Американския еврейски комитет съвместна дистрибуция.

Г-н Николай Андреев Ишков

Г-н Николай Андреев Ишков

Manager of Hall "Armeets"

Г-н Ишков е актьор и бизнесмен. Той е управител на спортно-културния център Зала " Арена Армеец". Като актьор той е добре известен с най-новите си телевизионни сериали - "Под Прикритие" и "Връзки". Като бизнесмен той е работил в областта на производни на горивата и също продуцира документални филми. Г-н Ишков е президент на футболен отбор Спартак Варна в продължение на 11 години.

Г-н Петър Дудоленски

Г-н Петър Дудоленски

CEO and Member of the Board of Directors of Global City Holdings

Г-н Петър Дудоленски е главен изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на Global City Holdings. Бивш изпълнителен директор на Global Parks Полша. Бивш изпълнителен директор на Real Estate Services България ЕООД, където е участвал в разработването на Мол Пловдив, Мол Русе и моловете на Стара Загора и Park Tower. Бивш мениджър в М.О. София ЕООД която взима участие в строителството на МолСофия. Г-н Петър Дудоленски е основател и член на управителния съвет на градски болници и клиники в България.

Г-н Венцислав Драганов

Г-н Венцислав Драганов

Owner of the Hotel Complexes Armira

Г-н Венцислав Драганов е собственик на хотелските комплекси Армира.

Г-н Дани Беркович

Г-н Дани Беркович

Globe Trade Center Group CEO

Г-н Дани Беркович е главен изпълнителен директор на Globe Trade Center Group за България и Румъния. Г-н Беркович е натрупал над 20 години опит в разработването на проекти за недвижими имоти и управлението им. Под негово ръководство GTC е дарил, организирал и/или участвал в много кампании / хуманитарни операции / и дарителски събития.